Welke programma’s gebruik jij voor agile & co?

Iedereen werkt met een aantal favoriete tools en op de AgileHubNoord bijeenkomsten komt het regelmatig voorbij.
Of je nu FFnightly gebruikt of Edge, Asana of Evernote, Discord, Telegram, Signal of whatsapp, het is vaak gebaseerd op jouw best practice.

Nieuwe onderwerpen voor AgileHubNoord

Voor een nieuwe serie pagina’s, en misschien wel een paar workshops, zou het fijn zijn als ik een idee heb welke “agile” tools jíj gebruikt, en als het even kan waarom die andere niet. Dat kan zijn omdat je in een bepaalde omgeving werkt (en dan heb je waarschijnlijk mooi vergelijkingsmateriaal) of dat je al jaren produckt K gebruikt.

Alhoewel het geen discussie moet worden is een beetje interactie wel wenselijk. Links naar de productpage kunnen worden geweigerd maar een beetje agile denken en iedereen weet wat je bedoelt!

Dank voor het meedenken, meeschrijven en het delen van jouw kennis en ervaringen!

1 Reactie
  1. pieter 5 jaar geleden

    Waar ik werk wordt de tool TFS (Team Foundation Server) van MicroSoft gebruikt en dat is de enige tool waar ik ervaring mee heb. Ik heb werk binnen deze tool met de PBL met 3 nivo’s (Epics, Features, Story’s) en taken. Ik heb zowel ervaring met een Scrumboard als met een Kanbanboard. Beide zijn mogelijk in deze tool. Onlangs is de naam TFS veranderd in Azure DevOps.

    Ik ben wel tevreden over deze tool en ik realiseer mij terdege dat ik geen vergelijkingsmateriaal heb.

    Pieter van der Woude.

Geef een antwoord

©2024 AgileHubNoord | privacy | cookiebeleid

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?