Meetup: Zo maak je gebruik van een Obeya Room

Tijdens de Sunny Open Space 2023 is de suggestie gedaan om Obeya als thema te behandelen. Daarom is dit het eerste onderwerp van 2024.

Veel organisaties experimenteren met het concept Obeya Room. Echter, in veel gevallen wordt dit instrument niet structureel, centraal en bedrijfsbreed ingezet. En vaak ook niet zoals het bedoeld is. Dat zijn natuurlijk een super interessante verschijnselen voor een agilist! Voor welk probleem is de Obeya Room eigenlijk een oplossing? Wat lukt er en wat nog niet? We duiken er samen vol in tijdens deze meetup. Ben jij erbij?

Centraal staan de vragen
1. Wat zien wij in organisaties in de praktijk vandaag de dag? Wat lukt en wat nog niet (helemaal)?
2. Wat zijn de grondoorzaken van het niet (goed) van de grond krijgen van het instrument in relatie tot een zeker probleem?
3. Hoe zou het kunnen zijn in de ideale wereld?
4. Wat kun jij praktisch meenemen naar je eigen organisatie?

Onze facilitator voor deze avond is David Beute. Hij is zakelijk actief in onder meer de rol Agile Coach. Hij is van nature autodidact, een systeemdenker en nieuwsgierig naar mensen, organisaties en hun gedrag. David neemt ons mee in een interactieve leerzame sessie waarbij we samen het succes gaan maken.

Meer informatie over het detailprogramma volgt.

*** Let op ***
Dankzij DICTU hebben we een locatie in Assen waarvoor dank. Om toegang te krijgen tot het DICTU gebouw gevestigd te Schepersmaat 2 is legitimatie verplicht.

Aanmelden en toch weer afmelden? Geen probleem maar… Bij niet tijdig afmelden word je op de wachtlijst geplaatst als de ‘RSVP’s vol zijn voor de eerst volgende bijeenkomst waar jij je voor aanmeldt. RSVP sluit op dinsdag 27 februari 2024 om 17.00 uur. Een afmelding na dat moment zien wij als een no-show.

Aanmelden kan via : Zo maak je gebruik van een Obeya, Thu, Feb 29, 2024, 5:00 PM | Meetup

©2024 AgileHubNoord | privacy | cookiebeleid

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?