30 Mei – Persoonlijk leiderschap in de agile wereld!

In de onlangs ingevulde enquête rondom het 10 jarige jubileum is er veel enthousiasme voor het thema leiderschap. Daar zijn we mee aan de slag gegaan.

Leiderschap is niet alleen van de bestuurders, directie en het managementteam. Persoonlijk leiderschap is een veelbesproken begrip binnen organisaties. Er wordt steeds meer nadruk gelegd op de capaciteit van werknemers om leiderschap te tonen.

Paula Kaag, Specialist in organisatie & advies, cultuuronderzoek, leiderschap en systemische team en organisatiebegeleiding

Maar wat houdt persoonlijk leiderschap nu eigenlijk concreet in?
In deze workshop gaan we hier dieper op in. We bekijken leiderschap vanuit het systeemdenken, omdat we deel uitmaken van een groter geheel, namelijk een team en een organisatie als systeem. Systeemdenken is een wetenschappelijke praktisch toepasbare benadering die zich richt op het geheel in de samenwerking binnen een project, team en/of organisatie.

Systeemdenken is uitermate geschikt voor organisatieontwikkeling en samenwerkingsvraagstukken met name als het schuurt in de onderstroom. Het is een effectieve manier van het ontrafelen van patronen met als doel een efficiënte en optimale samenwerking. Een systeem onder druk herhaalt zich. Dat wil zeggen, er worden steeds nieuwe oplossingen bedacht. Die ogenschijnlijk helpend zijn maar in essentie het vraagstuk alleen maar vaster zet. Deze manier van werken vraagt anders kijken, kijken vanuit de systeembril.

Wat is jouw cirkel van invloed en betrokkenheid binnen de organisatie?
Paula Kaag neemt je mee om dit te ontdekken in deze workshop.

Wie is Paula?
Paula Kaag is eigenaar van Kaag&Partners, een bureau gespecialiseerd in organisatieadvies, cultuuronderzoek, leiderschap en systemische team en organisatiebegeleiding.

Paula is een ervaren professional en houdt zich bezig met vraagstukken op het gebied van leiderschap en organisatieontwikkeling. Haar ervaring als leidinggevende op een hogeschool combineert ze met haar expertise over veranderkunde, team&organisatieontwikkeling en systemisch interveniëren vanuit het Systeemdenken.
Mensen waarderen haar om haar persoonlijke manier van werken, enthousiasme, doortastende aanpak, stevige methodische kennis en praktische, positieve kijk op leer- en verandertrajecten.

Kijk voor meer informatie op www.kaagenpartners.nl

*** Let op ***
Dankzij BD Kiestra hebben we een locatie in Drachten waarvoor dank.

Aanmelden en toch weer afmelden? Geen probleem maar… Bij niet tijdig afmelden word je op de wachtlijst geplaatst als de ‘RSVP’s vol zijn voor de eerst volgende bijeenkomst waar jij je voor aanmeldt. RSVP sluit op dinsdag 28 mei 2024 om 17.00 uur. Een afmelding na dat moment zien wij als een no-show. Bij herhaling word je verwijderd uit deze groep.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Meld je aan: https://www.meetup.com/agilehubnoord/events/297705359

©2024 AgileHubNoord | privacy | cookiebeleid

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?