Benieuwd naar onze komende evenementen? Deze pagina helpt je verder!

Of je je kennis wilt uitbreiden, iets nieuws leren of nieuwe kennissen leren kennen: Agile Hub Noord, voor hen die actief met Agile bezig zijn in Noord Nederland!

AgileHubNoord voor Agile professionals in Noord Nederland en daar buiten

AgileHubNoord is een onafhankelijke netwerkorganisatie die als doel heeft om agile-professionals uit Noord-Nederland met elkaar te verbinden.

Je bent waarschijnlijk hier omdat je iets wilt weten over agile (samen-)werken, om gelijkgestemden te ontmoeten of omdat je informatie zoekt. Welkom!

Agile Informatie zoeken of delen?!

De beste manier om informatie te zoeken of te delen is het bezoeken van een van onze meetups. Zie daarvoor onze evenementenpagina. Zoals alle organisaties hadden ook wij last van de covid-beperkingen en dus is een aantal events geschrapt, anderen hebben we via zoom kunnen organiseren. Ook het tweede deel van 2022 zal niet elke maand een event hebben maar wij streven wel naar een regelmaat van 5-7 events per jaar.

Is er op korte termijn geen evenement, stuur dan je reacties, vragen en tips voor content of event-onderwerp via het contactformulier of per mail naar redactie@agilehubnoord.nl. En jouw vraag zal niet de eerste zijn die is afgerond met een event!

We plaatsen graag content die aansluit bij agile werken en agile werkvormen maar ook bij aanpalende onderwerpen die passen bij de professionals hier op AgileHubNoord! Jouw kennis is misschien net de missende schakel in een keten van informatie dus delen=TOP!

Alvast bedankt voor alle feedback die we al gehad hebben en voor alles wat jij met ons wilt delen!

En als je een keer een spetterend, leer- en doezame bijeenkomst wilt bijwonen https://www.meetup.com/AgileHubNoord/

AgileHubNoord organiseert

Evenementen

Want
mensen & interactie
gaan boven
processen & tools

Lees meer

Workshops

Want
producten die werken
gaan boven
lijvige documentatie

Lees meer

Chaos!

Want
omgaan met verandering
gaat boven
het volgen van een plan

Lees meer

Oragniseer zelf eens een meetup

Via AgileHubNoord worden in Noord-Nederland meetups georganiseerd over onderwerpen die te maken hebben met het Agile gedachtengoed, bij bedrijven en organisaties die daarmee een link hebben. AgileHubNoord meetups zijn altijd gratis toegankelijk voor de leden van het netwerk, ook de sprekers of facilitators stellen hun kennis gratis beschikbaar.

Het netwerk AgileHubNoord is zelforganiserend. Dat betekent onder andere dat de leden zelf de meetups organiseren. We vinden het dus super dat je zelf zo’n inspirerende bijeenkomst wilt organiseren. Hier vind je meer informatie over het zelf organiseren van een meetup.

Nieuw in Agile Werken

Nieuw in Agile Werkvormen

©2024 AgileHubNoord | privacy | cookiebeleid

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?