Podcasts

Onze eerste serie: samenwerking in Noord-Nederland.

Je wilt er niet meer omheen. Podcasts.
Uiteraard kan en wil AgileHubNoord dat ook aan de bezoekers van ons platform aanbieden. Voorlopig staan de podcasts op het hosting platform van JohnPeter Elverding die ook de vragen stelt in de podcasts.

Onze eerste serie

De eerste serie gaat over samenwerking. Niet alleen op micro-niveau maar ook bedrijfs- en regiooverstijgend. In deze serie gaan we op bezoek bij het In Groningen gevestigde Kennisnetwerk Noord en Connect.FRL uit Leeuwarden. Drenthe wordt de volgende basis voor een interview.

MKB Cyber Campus en HackLab,
aan de microfoon vertegenwoordigd door Nienke Hoeksma.

Samenwerking is belangrijk, noodzakelijk én kan de basis zijn voor banen en beveiliging. Connect.FRL is knooppunt voor bedrijven in en rondom Friesland maar mijn gast, Nienke Hoeksma, is ook aanjager bij het hacklab waar jongeren hun aversie tegen school omzetten in een toekomstperspectief, ondermeer bij de MKB Cybercampus, waar MKB-bedrijven kunnen aankloppen voor beveiliging tegen hacks, spoofs en andere digitale dreigementen!

Kennisnetwerk “Samenwerking Noord”,
Wijnand Aalderink en Gert-Jan Ridder

Dit was de eerste podcast van AgileHubNoord op locatie, en wat voor locatie midden in de Stad Groningen. In het gesprek met Gert-Jan en Wijnand spraken we over samenwerking, over activiteiten voor en mét de leden en uiteraard over het Agile Congres!

JohnPeter Elverding, beter bekend als JP, is bedrijfskundig adviseur met liefde voor radio en podcasts. De meeste recente waren bij omroep Eemsdelta en omroep Het Hogeland, deels terug te luisteren op jpdd.nl. Naast adviseur en radiomaker is hij af en toe cursusleider en dagvoorzitter.

©2024 AgileHubNoord | privacy | cookiebeleid

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?