Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Holacracy een manier van agile organiseren op afstand? (online)

11 juni 2020 @ 19:30 - 21:30

AgileHubNoord gaat voor de eerste keer digitaal!

Vanaf maart van dit jaar werken veel teams vanuit huis. Dat is ook het officiële advies van de overheid om COVID-19 te lijf te gaan. Als het enigszins kan: kom niet naar je werk.

Eén van de uitgangspunten van agile werken is dat je intensief samenwerkt als team. Dat is juist lastiger wanneer ieder teamlid op afstand zit en vanuit huis werkt.

We gaan deze eerste online bijeenkomst dan ook onderzoeken wat jullie ervaring is met het werken op afstand binnen de agile context. Hoe kan bijvoorbeeld het agile team zich nog meer agile organiseren zodat je de afstand letterlijk en figuurlijk kunt overbruggen?

Naast specifieke ervaring van jou als deelnemer behandelt Erik Slotboom de holacracy theorie. Kan deze manier van werken het agile werken op afstand bevorderen?

Erik Slotboom van Energized.org is een ervaren agile coach én een ervaren zelforganisatie coach. Hij helpt agile teams om zowel binnen het team als organisatiebreed nog slagvaardiger te worden en meer af te stemmen op gezamenlijke opdrachten. https://energized.org/over-energized-org/over-erik-slotboom/

Over dit en meer organiseren we 11 juni aanstaande de eerste digitale AgileHubNoord bijeenkomst waar iedereen gratis vanuit zijn eigen huiskamer of tuin bij aan kan sluiten! Uiteraard is deze bijeenkomst interactief.

Aanmelden via meetup.com. Het traditionele ‘no show’ beleid is voor deze online bijeenkomst van toepassing.

Gegevens

Datum:
11 juni 2020
Tijd:
19:30 - 21:30
Site:
https://www.meetup.com/nl-NL/AgileHubNoord/events/270602342/

Locatie

Online
World Wide Web

©2024 AgileHubNoord | privacy | cookiebeleid

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?